Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Η αφίσσα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ


3 σχόλια:

  1. Συνάδελφοι,
    Επειδή πιστεύω ότι είστε μορφωμένοι άνθρωποι, τουλάχιστον οι συνάδελφοι μου του ΟΤΕ που γνωρίζω, ΔΕΝ μπορώ να πιστέψω ότι ΔΕΝ έχετε αντιληφθεί ΠΟΣΟ παραπλανητικό είναι να ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ στα πρόσωπα!!!!
    Ναι τα πρόσωπα είναι ΥΠΕΥΘΥΝΑ για τα YES MEN, αλλά οι φορείς τους ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και πολύ πιθανόν αύριο το ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη (που μάζεψε όλους τους αποτυχημένους ΠΑΣΟΚους), ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!!
    Και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τα ψηφίσουμε απλά διότι οι ΑΡΧΗΓΟΙ τους ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ τον εξευτελισμό των ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ και ειδικά αυτών του ΟΤΕ και της ΔΕΗ!!!
    ΠΡΟΣΧΗ ΛΟΙΠΟΝ στις παγίδες...
    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ που μας οδηγούν στην ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!!
    ΟΣΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ στο επίσημο site του ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ του ΚΡΑΤΟΥΣ, τί μας περιμένει τον ΙΟΥΝΙΟ!!!
    Ο Παπαδήμος είπε την αλήθεια πριν μερικές μέρες για το τί θα ακολουθήσει!!!
    Ελπίζω τη ΔΕΥΤΕΡΑ 7/5/2012 η ΕΛΛΑΔΑ να είναι ΛΕΥΤΕΡΗ!!!
    Β. ΚΑΨΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ και πιστεύω ότι ΟΛΟΙ καταλαβαίνουμε πως Υπεύθυνα για τα απίστευτα χάλια μας είναι τα παραπάνω Κόμματα, μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία των Πολιτικών που Ψήφισαν τα Μνημόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και καθυστερημένα, στο παραπάνω σχόλιο οφείλουμε μια απάντηση:
    1. Σαν Κίνημα Συνταξιούχων δεν πήραμε και ούτε θα πάρουμε θέση για το ποιο κόμμα
    θα ψηφίσουμε. Δεν είναι αυτός ο ρόλος μας, φιλοδοξούμε άλλωστε να συσπειρώσουμε
    όλους τους συνταξιούχους ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις.
    2. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να παίρνουμε θέση σε όσες πολιτικές καταργούν
    δικαιώματά μας, κόβουν συντάξεις κλπ πόσο μάλλον για τα μνημονιακά κόμματα που τα
    τελευταία 2,5 χρόνια διέλυσαν τα πάντα.
    Μ' αυτήν την οπτική θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τα πράγματα και θα τοποθετούμαστε
    ανάλογα.
    3. Η αφίσα φυσικά και αφορά τα συγκεκριμένα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και το κόμμα της Ντόρας. Το χεράκι τους όμως το σήκωσαν 173 βουλευτές στο πρώτο Μνημόνιο και 245 στο δεύτερο.
    Γιατί θα έπρεπε να κρύψουμε τα πρόσωπα; Στρατιωτάκια είναι και βαράνε προσοχή σε ότι αποφασίζει ο αρχηγός; Δεν είναι υποχρεωμένοι οι βουλευτές να λογοδοτούν στους πολίτες που υποτίθεται εκπροσωπούν; Δεν πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους γι' αυτά που ψηφίζουν; Αν είναι έτσι ας θεσμοθετήσουν όταν ψηφίζουν ναι σε όλα! να φοράνε κουκούλες για να μην αναγνωρίζονται. Κατά τα άλλα εγώ νομίζω ότι είναι κατάντημα μετά από όλα όσα προηγήθηκαν όχι μόνο να παίρνουν τα μνημονιακά κόμματα τέτοια ποσοστά, αλλά οι ψηφοφόροι τους να βγάζουν πρώτο βουλευτή στην Β' Αθήνας τον περιβόητο Λοβέρδο από το ΠΑΣΟΚ, στην Α' Αθήνας το γιο του Μητσοτάκη, Κυριάκο τον Μπουμπούκο και τόσα άλλα λουλούδια της βουλής.
    Για να μη μιλήσω για τα άλλα μπουμπούκια, των "εγέρθητω" που οι θυμωμένοι κοψοχέρηδες έστειλαν στη βουλή για να τους εκπροσωπήσουν. Και μη χειρότερα...
    Μια τελευταία επισήμανση: πολλοί Συνάδελφοι ψήφισαν τον κ. Κουρουμπλή, υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ αυτήν τη φορά που ψήφισε όμως το πρώτο Μνημόνιο και καταψήφισε το δεύτερο.
    Παρ' όλα αυτά οι συντάξεις μας που κόπηκαν δεν νομίζω ότι θα επανέλθουν επειδή ο συμπαθής κατά τα άλλα βουλευτής το μετάνοιωσε ή οι ψηφοφόροι του τον συγχώρησαν και τον ξαναψήφισαν.

    Φιλικά
    Πα.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επισκέψεις από 21-2-2012