Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012



Ποιόν περιμένετε να ‘ρθεί;
Ποιόν καρτερείτε να σας σώσει;


Μας πυροβολούν όλους με σχέδιο και μέθοδο.
                    
Μας τα παίρνουν όλα!
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΕΦΑΠΑΞ,ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ,ΦΑΡΜΑΚΑ
.
           Μας έχουν κηρύξει τον Πόλεμο!
Συνάδελφοι  εξεγερθείτε. Είναι η δική μας αδράνεια που αποθράσυνε Τρόικα και Μνημονιακές κυβερνήσεις!
Συγκέντρωση και Πορεία στο Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ: Τετάρτη 26.09, ώρα 9:30 π.μ.
Έχουμε χρέος να αντιταχθούμε στη βαρβαρότητα!
Κίνημα Συνταξιούχων

3 σχόλια:

  1. Θα έρθουμε λοιπόν να κάνουμε ένα περίπατο από το πολιτιστικό κέντρο στη βουλή... ο "αγώνας" συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να έρθετε Βασίλη, να δουν ότι αντιδρούμε. Μας έχουν πάρει στο ψιλό. Διαδηλώνουν όλοι εκτός από τους συνταξιούχους, ειδικά του ΟΤΕ. Μας φόρεσαν τα γυαλιά οι αστυνομικοί και οι απόστρατοι! Να σου θυμίσω ότι μετά τη διαμαρτυρία των απόστρατων στο πεντάγωνο δεν είχαν περικοπές όσοι είναι κάτω των 60! Το ίδιο θα ξαναπάθουμε τώρα! Φωνάζουν οι μπάτσοι, φωνάζουν οι δικαστικοί, συμπληρώστε το πακέτο των 11,5 δις από τους εξυπνάκηδες που φαντασιώνονται "επαναστάσεις" για να δικαιολογήσουν (στον εαυτό τους;) την απραξία τους. Να έρθετε Βασίλη και να πάμε όλοι, αν είμαστε όσοι πρέπει, αν έρθουν και οι εκατοντάδες χιλιάδες "εξυπνάκηδες" καταλαβαίνεις ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε περίπατο. Θα τους πνίξει ο κόσμος και θα φύγουν...με ελικόπτερο!

      Διαγραφή
    2. Ήρθαμε λοιπόν! Κάναμε μια βόλτα από την Κοραή (εγώ), μέχρι το Σύνταγμα, ρίξαμε δυό συνθήματα, μερικές μούτζες και σήμερα πήραμε τα μέτρα. Εσείς δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος συγχαίνεται και να ακούει για τους συνδικαληστές; Η αλληλογραφία με τα κόμματα τί έγινε; Ξεχάστηκε μαζί με τις τρίμηνες διακοπές...
      Με την τακτική που ακολουθείτε, μάλλον τα παιδιά μας θα φύγουν με αεροπλάνο. Στην Αργεντινή δεν ανάγκασαν τους ελικοπτεροφυγάδες οι συνδικάλες... ή όσοι σκέφτονται ακόμα καρεκλίτσες για επιρροή!

      Διαγραφή

Επισκέψεις από 21-2-2012