Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013


Ο αγώνας των  εργαζομένων στα μέσα μεταφοράς είναι και δικός μας αγώνας

 

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε τον αγώνα που κάνουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς στην Αθήνα και φυσικά και τις ... δημοκρατικές ευαισθησίες της κυβέρνησης.

Το σύστημα διακυβέρνησης {Τρόικα και Κυβέρνηση} - βρισκόμενο στη συγκεκριμένη καμπή - δείχνει με  αποκρουστικό τρόπο τα δόντια του, με την επιστράτευση των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ και τη νυχτερινή επέμβαση των ΜΑΤ στο αμαξοστάσιο στα Σεπόλια.

Η συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και η νεολαία δεν πρέπει να τους αφήσουμε να συνεχίσουν την  καταλήστευση των μισθών και των συντάξεων και τον μηδενισμό των τελευταίων και ελαχίστων πλέον κοινωνικών αγαθών που έχουν απομείνει.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς  και είναι μαζί τους - και μαζί με όλους τους άλλους εργαζόμενους - σήμερα στα Σεπόλια και στο κέντρο της Αθήνας. Τυχόν νέα ήττα της εργατικής τάξης θα είναι καταστροφική για μας και την κοινωνία, καθότι νέες μειώσεις των αποδοχών των εργαζομένων θα σημάνουν και νέες μειώσεις στις συντάξεις.

Συνάδελφοι συνταξιούχοι, είναι καιρός να σηκωθούμε απ' τους καναπέδες, να καταλάβουμε ποιοί είναι οι σύμμαχοί μας, με τους οποίους πρέπει να πορευθούμε, και ποιοί - ως θύτες - είναι  στην αντίπερα όχθη...

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ - ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ

 

Για το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΓΓ. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ                                                                                        ΠΑΝ. ΜΠΡΟΦΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επισκέψεις από 21-2-2012