Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013


ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

Χθες που καταβλήθηκαν οι συντάξεις  Ιουνίου παρατηρήθηκαν πολλαπλά προβλήματα μειώσεων των ποσών των συντάξεων με ιδιαίτερη μείωση στους συναδέλφους συνταξιούχους με αυξημένες ανάγκες {παραπληγικούς , πολύτεκνους και όχι μόνο}. Οι μειώσεις ήταν από 20 μέχρι και 1300 €, με αποτέλεσμα συνάδελφος να εισπράξει 27€!
Σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Κινήματος Συνταξιούχων μαζί με δεκάδες συναδέλφους συνταξιούχους του πρώην ΤΑΠ-ΟΤΕ κάναμε παράσταση διαμαρτυρίας στο αρμόδιο Τμήμα του ΙΚΑ {ΤΑΠ-ΟΤΕ, Αγ. Κων/νου 16} και στη συνέχεια στη Διοίκηση του ΙΚΑ {Αγ. Κων/νου 8}, όπου εκεί μας δέχτηκε ο Γενικός Δντής του ΙΚΑ κ. Σκιαδάς.
Στη διαμαρτυρία μας απάντησε ότι:

1.       Το πρόβλημα δημιουργήθηκε απ' το γεγονός ότι για πρώτη φορά εκδόθηκαν οι συντάξεις μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.
2.       Το θέμα το γνώριζαν ήδη {σε τουλάχιστον 2500 συνταξιούχους γίνεται ελλιπής καταβολή της σύνταξης}
3.       Ομάδα υπαλλήλων του ΙΚΑ θα εργαστεί και το Σαββατοκύριακο, ώστε να προκύψουν μέχρι τη Δευτέρα νέες πιστώσεις προς τις τράπεζες.
Ταυτόχρονα καταθέσαμε αίτηση συνάντησης με τον Διοικητή του ΙΚΑ τις επόμενες μέρες.

Παρακολουθούμε το θέμα και θα σας κρατάμε ενήμερους

3 σχόλια:

 1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ...!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χωρίς να θέλω να προκαταλάβω, το νεοσύστατο ΔΣ, νομίζω ότι πρέπει ν αρχίσουμε ΣΚΕΨΕΙΣ για ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ κινητοποιήσεις... Οι επισκέψεις στον Σπυρόπουλο και λοιπούς κονομισσάριους άνευ προσόντων αλλά μόνο την ταυτότητα Πασοκ ή Νδούλα, ή και δημαρ τελευταία, ΔΕΝ λύνουν προβλήματα!
  Και ΕΡΧΟΝΤΑΙ νέες μειώσεις στην κύρια αλλά και κατάργηση της επικουρικής, όπως πάνε οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της συγκυβέρνησης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι κινητοποιήσεις χρειάζονται και κόσμο... Και όπως όλοι βλέπουμε ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΟΜΑΔΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμη για τέτοιες αντιδράσεις... Κατά τα άλλα συμφωνώ, δεν μπορούμε όμως να μη ζητήσουμε συνάντηση με τον Σπυρόπουλο.... Που μέχρι στιγμής μας έχει γράψει κανονικά...

   Διαγραφή

Επισκέψεις από 21-2-2012