Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Συνάδελφοι,


           Τελευταία δεχόμαστε πολλές ερωτήσεις-διαμαρτυρίες σχετικά με κάρτες ασφάλισης που απέστειλε ο σύλλογος συνταξιούχων του ΟΤΕ στα μέλη του.
           Με την παρούσα δηλώνουμε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια είναι απαράδεκτη διότι η Διοίκηση του  Συλλόγου απέστειλε την συγκριμένη κάρτα χωρίς προηγουμένως να υπάρξει επικοινωνία με τα μέλη του και έγγραφη αποδοχή από αυτά. Αντί λοιπόν να υπάρξει έγγραφη αποδοχή για την αποστολή της κάρτας η Διοίκηση του Συλλόγου εφαρμόζει μια ξεπερασμένη μέθοδο  να προωθήσει την κάρτα αναφέροντας στα μέλη της ότι εαν δεν επιθυμεί την κάρτα αυτή να την επιστρέψει. Που σημαίνει ότι εαν το μέλος του Συλλόγου  δεν την επιστρέψει, (δεν μπορεί, δεν θέλει να δαπανήσει χρήματα για να την επιστρέψει αλλά και για πάρα πολλούς άλλους λόγους), η Διοίκηση του συλλόγου συνταξιούχων του ΟΤΕ θα θεωρήσει ότι την αποδέχεται το μέλος και θα αρχίσει να παρακρατά το αντίστοιχο τίμημα απο την σύνταξή του.
           Συνάδελφοι η  διαμαρτυρία σας προς το Προεδρείο του Συλλόγου αυτού είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη ενέργεια.



         
          
           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επισκέψεις από 21-2-2012