Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΤΕ


                                     Συνάδελφοι
                        
                                      Μετά τις πρώτες ενέργειες της Επιτροπής μας και την ανάρτηση του κειμένου ΘΕΣΕΩΝ για τη δημιουργία νέου φορέα έκφρασης των συνταξιούχων του ΟΤΕ, ήρθαν σε επαφή μαζί μας συνάδελφοι συνταξιούχοι από άλλους χώρους (ΔΕΚΟ, ΙΚΑ, Ιδιωτικός τομέας κλπ) και μας γνωστοποίησαν ότι αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα και αυτοί. Μας επεσήμαναν επιπλέον, ότι μετά την ενοποίηση των ταμείων, όλοι οι συνταξιούχοι αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα, δηλ. είναι κοινή η μοίρα όλων μας. Εμείς δεχτήκαμε ως πολύ λογικό αυτόν τον προβληματισμό και εκτιμήσαμε ότι πρέπει να δούμε μια γενικότερη συσπείρωση, όλων των συνταξιούχων που ανήκουν πλέον στο ΙΚΑ.
           Μετά από αυτό, προχωρήσαμε στην τροποποίηση της ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ θέσεων, (την οποία και σας γνωρίζουμε παρακάτω), με σκοπό και στόχο, να προσανατολίσουμε τη δράση μας και τις ενέργειες μας, στην κατεύθυνση της ευρύτερης δυνατής συσπείρωσης όλων των συναδέλφων μέσα από το ‘’ ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ’’.
          Για το σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων, την Πέμπτη 15/3/12 και ώρα 10:30 στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΤΕ (Γ΄Σεπτεμβρίου 110). Παρακαλούμε για την παρουσία σας και την ενημέρωση και άλλων συναδέλφων  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επισκέψεις από 21-2-2012