Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15/3/2012 συγκέντρωση στην Αθήνα και στην Γ' Σεπτεμβρίου 110, σύμφωνα με προηγηθείσα πρόσκληση της  Επιτροπής Πρωτοβουλίας δημιουργίας νέου φορέα συνταξιούχων. Στη συγκέντρωση έλαβαν μέρος 220 περίπου συνταξιούχοι από διάφορους φορείς. Στη συγκέντρωση αυτή:
1.    Έγινε από την επιτροπή πρωτοβουλίας ενημέρωση για τις μέχρι τώρα ενέργειές της.
2.      Παρουσιάστηκε η ιδρυτική διακήρυξη του νέου φορέα
3.    Παρουσιάστηκαν οι γενικές αρχές του υπό διαμόρφωση Καταστατικού του συλλόγου
4.      Ανταλλάχθηκαν σκέψεις και προτάσεις
5.      Γνωστοποιήθηκαν τα μέλη της Επιτροπής Πρωτοβουλίας, που είναι:
Απ' το χώρο του ΟΤΕ οι: ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ , ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΝNΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΣΑΒΒΙΝΑ, ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,  ΜΠΡΟΦΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ ΤΖΑΝΟΣ, ΣΙΑΜΠΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΖΙΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  και ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Ολυμπιακή), ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  ΣΩΤΗΡΗΣ  (ΤΣΜΕΔΕ), ΣΤΡΙΜΜΕΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (ΔΕΗ).
6. Αποφασίστηκε απ' τους συμμετέχοντες στη συγκέντρωση η Δημιουργία συλλόγου με την επωνυμία ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ και σύμφωνα με την εισήγηση της επιτροπής πρωτοβουλίας.
7.     Εξουσιοδοτήθηκε η επιτροπή πρωτοβουλίας για την κατάθεση του καταστατικού σε εύλογο χρόνο στο πρωτοδικείο Αθηνών για νομιμοποίηση, αφού προηγηθεί ανάρτηση στο blog και προτάσεις - παρατηρήσεις από συνέδρους - μέλη.
8.  Εξουσιοδοτήθηκε ακόμα η επιτροπή πρωτοβουλίας για την επαφή και με συνταξιούχους από άλλους φορείς που θα μπορούσαν να πλαισιώσουν το νέο φορέα και την επιτροπή πρωτοβουλίας ειδικότερα.

1 σχόλιο:

  1. πολυ καλη κινηση , αν και θαπρεπε να συμμετασχουν και οι εργαζομενοι ως αυριανοι συνταξιουχοι μπας και εξαγνιστουν απεναντι στα λαθη των προηγουμενων χειρισμων διοτι 11% ΜΕΙΩΣΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ( ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ με τα επιδοματα που εχουν )ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 40% ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
    ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επισκέψεις από 21-2-2012