Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ


 
 

Επειδή κάποιοι είτε απ' τα παρασκήνια είτε απ' τη Διοίκηση του ΟΤΕ παίζουν παιχνιδάκια, δημοσιοποιούμε σήμερα την επιστολή που στείλαμε προς τη Διοίκηση του ΟΤΕ, με την οποία ζητήσαμε ένταξη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ σε σχετικό πρόγραμμα έκπτωσης στην κινητή τηλεφωνία της Cosmote, προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη μας.

Σημειώνουμε ότι οι τηλεφωνικές επικοινωνίες μας εδώ και δύο μήνες {αφού οι κκ Πιπερίδης, Γαβριηλίδης και Παπαδοπούλου αρνούνται και να απαντήσουν και να βγουν έστω στο τηλέφωνο}, απέβησαν άκαρπες.

Διατηρούμε μια μόνο επιφύλαξη μήπως από το φόρτο εργασίας δεν ασχολήθηκαν με το θέμα ή μήπως δεν έχουν ενημερωθεί και κατά συνέπεια δεν έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα αυτής της "υπόγειας" ρύθμισης.

Δεσμευόμαστε ότι θα ακολουθήσουν αντίστοιχες καταγγελίες προς τον τύπο, τα πολιτικά κόμματα και τους αρμόδιους φορείς {συνήγορο του πολίτη, Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών, Επιτροπή Ανταγωνισμού και όπου αλλού χρειασθεί} και κυρίως προς την κοινωνία.

Τη ρατσιστική αυτή πολιτική σε βάρος των συνταξιούχων του ΟΤΕ, που δεν θέλουν να είναι μέλη συγκεκριμένου σωματείου για κάποιους λόγους, όσο περνάει απ' το χέρι μας δε θα την αφήσουμε να περάσει…

Στη σελίδα του blog μας ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δημοσιοποιούμε την επιστολή προς τον ΟΤΕ, υποσχόμαστε δε να κλιμακώσουμε τις ενέργειές μας ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επισκέψεις από 21-2-2012